#9 muutto fiiliksiä

"And so the adventure begins" Huhtikuussa me löydettiin täydellinen asunto , kesäkuussa allekirjoitimme vuokrasopimukse...

"And so the adventure begins"


Huhtikuussa me löydettiin täydellinen asunto , kesäkuussa allekirjoitimme vuokrasopimuksemme ja lokakuussa pääsemme vihdoin muuttamaan meidän ensimmäiseen omaan kotiimme. 
Aikaa on vielä kaksi ja puoli kuukautta, eikä se tunnu enään kaukaiselta haaveelta. Pientä jännitystä on alkanut nousta pintaan ja tavaroita on jo alettu hankkia. 
On ollut hauskaa, mutta lisäksi hermostuttavaa huomata miten paljon asioita on hoidettava ennenkuin uudesta asunnosta pääsee nauttimaan. On vakuutuksia , sähkösopimuksia ja nettiliittymien suplimista, sekä budjetin laadintaa. Asioita joita ei ole koskaan ennen ajatellut saatika tehnyt. Ikeasta on myös tullut paraskaveri ja pesukoneiden hintavertailusta on löytynyt uusi joka viikkoinen rutiini. 
Olen todella perfektionisti asioiden suhteen, tykkään järjestellä ja haluan olla ajoissa. Mulle on myös tärkeää, että kaikki on valmista muuttopäivään mennessä. 
Muuttaminen on mulle tuttua puuhaa, tiedän kaikki hyväksi todetut tavat jolla siitä saa aina astetta helpompaa. Tuleva maisemanvaihdos on mulle jo kahdeksas jonka pystyn muistamaan. Muuttaminen on stressaavaa, mutta rakastan sitä silti. Pääsen tutkimaan uutta aluetta , luomaan uusia kulkureittejä , ja mikä parasta järjestämään sekä sisustamaan uutta asuntoa.


Olen käynyt uuden taloyhtiöno rakennustyömaalla tasasin väliajoin katselemassa tilannetta. Joka kerta se näyttää entistä enemmän kodilta. Olen myös vihdoin päässyt paikantamaan talosta sen mun oman asunnon ja viime kerralla löysin myös oman tulevan parvekkeeni. 
On hassua ajatella, että lokakuussa aloitan mun oman elämän rakentamisen. Muutan kotoa pois ja alan luomaan itselleni tulevaisuutta. En nääkkään perheenjäseniä aamuisin vaan herään ikiomasta kodistani . Aika menee niin nopeasti. 
En malta odottaa sitä päivää, kun saan avaimet käteen ja pääsen ensimmäisen kerran astumaan siihen vasta valmistuneeseen asuntoon. Se tekee tästä vasta realistista ja pystyn käsittämään, että tämä oikeesti tapahtuu pian. Nyt toistaiseksi saan kuitenkin tyytyä vain ulkopuolelta kurkkimiseen ja odottamiseen , sekä tietenkin sisustusshoppailuun josta kerron enemmän myöhemmin!
Toivon, että aika kuluu kuin siivillä, niinkuin tähän mennessä ... 
Pian se päivä koittaa.

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Voi että, varmasti jännät ajat sulla menossa! Oon muuttanut elämäni aikana tasan kahdesti - tokalla kerralla tänne Australiaan ja olihan se vähän hurjaa :D

  http://fiiaelina.blogspot.com.au/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin lukemassa sin blogia ja ai vitsi oon kateellinen ! Oon aina halunnu käydä australiassa ! Mutta oli varmasti hurjaa muutta kirjamellisesti toiselle puolelle maapalloa , mutta et varmasti tuu katumaan sitä , sen verran mahtava paikka kyseessä! :)

   Poista
 2. Luinkin sitten yhdeltä istumalta kaikki tähän astiset postaukset läpi... Hupsista! :-D Ihana blogi kertakaikkiaan, jään ehdottomasti odottelemaan innolla tulevia postauksia! <3

  Tähän ajattelin kuitenkin tarttua (eh, mihin sitä kiinteistönvälittäjä karvoistaan pääsisi...) ja jättää ihan kommenttiakin! :) Mahtaa olla kyllä kieltämättä jännät ajat edessä muuton suhteen, mutta nopeasti se aika lopulta menee ja oot uudessa kodissa, ennenkuin huomaatkaan! :-D Me ollaan reissattu Suomen ja USA:n väliä ja nyt viime kesänä roudattiin kaikki tavarat merikontissa Utahista Suomeen - voin kertoa, että mannertenvälinen muuttaminen ei oo herkkua sekään! :-D

  Tsempit siis jo ennalta tulevaan muuttoon - ja ihanaa syksyn aikaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos todella paljon , ihana kuulla! <3 (Tuli myös lueskeltua sun postauksia ihan kertaheitolla ja lukemista illaksi on vielä lisää:-D)

   No on todella ja jännitys vaan kasvaa kasvamistaan! Olen myös rakastunut täysin sisustamiseen ja huomaan olevani super tarkka asioista joista en edes vuosi sitten tiennyt :D Hauskaa on myös se, että olen hommannut jo muutaman muuttolaatikollisen asuntoon tavaraa joka ei ole edes vielä valmistunut :-D

   No tuossa mahtoi olla tekemistä kyllä, ja tuntuu tuon ohella tää perus suomessa muuttaminen kyllä älyttömän helpota !! :-D

   Kiitos älyttömän paljon ja samoin aurinkoista syksyä sinne ! <3

   Poista

Follow me