#15 New home part 1.

"Your home should tell the story of who you are and be collection of what you love" Muutto lähenee hurjaa vauhtia ja sitä myö...

"Your home should tell the story of who you are and be collection of what you love"

Muutto lähenee hurjaa vauhtia ja sitä myöten aloitankin uuden postaus-sarjan New Home joka tuo esiin ajatuksia, inspiraatioita , ideoita, h-hetkiä ja kaikkea maan ja taivaan väliltä.
Ensimmäisessä osassa avaankin vähän mun sisustustyyliä ja minkälaisia elementtejä mun uudessa kodissa tulee varmasti näkymään. Keräsin mua inspiroivista kuvista kolme kollaasia, jotka ovat olleet mun guidelinena uuden asunnon sisutamisessa ja kalustamisessa. 

Kaikki kuvat on lainattu pinterestistä

 • Mun yksi ehdoton rakkauden kohde on isot kynttilät , omasta mielestäni ne tuovat kotiin lämpöä ja kodikkuutta ja niistä saa tehtyä ihan älyttömän kauniita sisustuselementtejä. Olen myös tykästynyt älyttömästi isoihin lyhtyihin ja vaaseihin joiden sisällä isot kynttilät näyttävät niin kauniilta.
 • Värikkyys ei ole mun juttu yhtään, ja siksi suosinkin sisustuksessa maanläheisiä sävyjä kuten harmaata, valkoista ja beigeä. Huonekaluissa olen kuitenkin tykännyt pitää hieman tummemman linjan ja siksi tulevan asunnon kalusteet ovat pitkälti tummaa puuta tms.
 • Pidän myös kullan , hopean tai ruusukullan yhdistämisestä muuten neutraaliin sisustukseen.
 • ns maalaisromanttisuus yhdistettynä moderniin on tyyli jota pitkälti asunnossani haen
 • Kylpyhuoneeseen on ostettu juurikin tasan samalainen hylly , joka oli ihan must tuote käytännöllisyytensä puolesta, kun kylpyhuoneessa ei sitä säilytystilaa kovinkaan paljon ole. Hyllylle saa nätisti pyyhkeet ja muut tavarat ja ne on helposti saatavilla.
 • Jokaisen perfektionistin unelma on pitää kaikki järjestyksessä ihan jääkaappiakin myöten. Kuiva-aineet saa kivasti järjestykseen laittamalla ne läpinäkyviin purkkeihin jolloin kaappitilankin saa hyötykäyttöön oikein urakalla. Ja onhan tuo kieltämättä huomattavasti kivemman näköistä.
 • Jääkaappi pysyy huomattavasti siistimpänä , kun elintarvikkeet on niille varatuissa laatikoissa. Ja jos jostain purkista pääsee vahingossa jotain vuotamaan ei edessä ole koko jääkaapin pesu ja vaan näppärästi pelkän boksin huuhtelu. Samaisia laatikoita saakin ikeasta ja niitä olen myös hamstrannut. Toki tämäkin on ihan maku kysymys mutta itse näin perfektonistina pidän siitä että saan tavarat järjestykseen myös elintarvikkeiden osalta hehhhe...
 • Eteisessä on yleensä jonkinverran kaappitilaa, joten en koe tarpeelliseksi ostaa sinne sitä lisää esimerkiksi lipaston muodossa. Tykkään kuitenkin siitä, että ulko-oven läheisyydessä on jonkinlaista laskutilaa, joten olen päätynyt ylläolevaan ratkaisuun jossa sivupöytä ja peili eivät vie paljon tilaa, mutta ovat käytännöllisiä. Tulen kuitenkin varioimaan tätä ratkaisua vielä, mutta tämä kuva on toiminut oivana inspiraationa.
 • Kuvista voi varmasti huomata, mun rakkauden lampaantaljoihin , karvatyynyihin yms. Omasta mielestäni ne vaan tuo semmoista ihanaa kodikkuutta ja pehmeyttä kotiin. Aionkin sohvan sekä sängyn täyttää erilaisilla karvatyynyillä ja taljoilla yhdistettynä muihin huopiin ja sisustustyynyihin. Haluan niistä kutsuvia ja älyttömän mukavia paikkoja olla.
 • Olohuoneen sisustus painottuukin mukavuuteen, kodikkuuteen ja lämpöön. Erilaiset sisustuselementit tulevat olemaan kauniita ja huoliteltuja mutta samalla käytännöllisiä. 
 • Valkoisen ja harmaan sävyt koukuttavat, mutta tulevassa asunnossa ne näyttelevät sivuosaa sillä särmää ollaan pyritty luomaan tummilla sävyillä joita vaaleat sävyt pehmittävät tyynyjen, peittojen ja muiden sisustuselementtien muodossa.

You Might Also Like

8 kommenttia

 1. niin ihania kuvia! Harmaa sopii ihan sairaan hyvin sisustukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö? Pinterestistä löytyy niin mahtavia inspiraatio kuvia ihan kaikkeen! <3
   Jeps harmaa on jotenkin tosi ajaton ja klassinen väri niin toimii aina !

   Poista
 2. Ihania inspiskuvia! :) Mä olen aina ollut todella samantyylisten värisävyjen kannalla, ja meillä olisi varmasti kotona yhä melko maanläheisiä sävyjä, jos mulla olisi koko päätösvalta itselläni... Charles melko tyypillisenä amerikkalaisena pitää sisustuksessa myös niistä kirkkaammista väreistä, joten tästä kompromissina meiltä löytyy mm. kirkkaanpunaisia nukkamattoja, vilttejä ja muuta pienempää. Isot linjat on pidetty kuitenkin aika neutraalin värisinä :) Pakko myöntää, että näyttäähän nuo pienet väripilkut aika kivoiltakin - kun niihin vaan ensin tottui... :--D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahaaa , mutta positiivista kuitenkin että kompromissi asiassa on löydetty ! :D
   Olen kyllä huomannut, että amerikkalaisten asunnoissa käytetään huomattavasti enemmän värejä kuin meidän suomalaisten , mistäköhän lie johtuu , vai ollaanko tässäkin asiassa vaan niin tyypillisiä synkkiä suomalaisia :D
   Värit kyllä toimivat oikein mallikkaasti kun niitä on just silleen hallitusti semmosina särmän tuojina kotona !

   Poista
 3. Aivan ihana ja inspiroiva postaus tämä. Tuo on kyllä totta, että läpinäkyvillä purkeilla saa hyötykäyttöön paljon tilaa ja näyttää nätimmälle.

  http://inka-allornothing.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos todella paljon, tän tekeminen oli niin kivaa kun muutto vaan lähenee pikkuhiljaa! :)
   Ihana blogi sulla! :)

   Poista
 4. Täällä toinen kynttilöidenrakastaja! Kaikki sisustusjutut on aina tervetulleita, rakastan katsella kaikkia inspiraatiokuvia ja miettiä, että mites sitä piristäisi omaa huonetta seuraavaksi <3

  http://the-happiness-theory.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiva kuulla , näitä postauksia tulee varmasti vielä lisää ! varsinkin nyt kun oon ihan hullaantunut kaikesta sisustamisesta kun saa kokonaisen asunnon itse suunnitella! <3
   Aivan älyttömän ihana inspiroivia postauksia sulla ! Toi sun viimesin postaus kolahti ja kunnolla !

   Poista

Follow me