#20 Uusia juttuja kivijalkaliikkeistä

"Just wing it. Life, eyeliner, everything" Muutama uusi juttu on taas tullut täydentämään mun makeup collectionia ja tulin n...


"Just wing it. Life, eyeliner, everything"

Muutama uusi juttu on taas tullut täydentämään mun makeup collectionia ja tulin niistä tänne blogin puolelle teille kertomaan. Kaikki tuotteet on ihan kivijalkaliikkeistä ostettu joten ne on helposti löydettävissä jos isket silmäsi johonkin näistä ihanista uusista jutuista!

Lumene bright now vitamin c hyaluronic essence 
Kicks hydrating primer
Loreal infallible sculpt contour palette
Smashbox studio skin 15 hour wear foundation
Smashbox studio skin 24 hour waterproof concealer
Nyx micro brow pencil
Nyx tame and frame brow pomade
ACO rescue mist 
Pyysin Kicksin myyjältä näistä tuotteista ne kaikkein vaaleimmat sävyt mitkä vaan liikkeestä löytyy ja ai että kerrankin mun iholle oikeesti sopivan sävyset meikkivoide ja peitevoide! Molemmat tuotteistaan ovat tosi mukavan tuntuistia kasvoilla ja pysyvyys on luokkaa 6/5, ei muuten liiku koko meikki yhtään mihinkään suuntaan näiden ansioista. Nousi ensimmäisen käyttö kerran jälkeen mun lemppareiksi!
Löysin tämän suihkeen eräästä ihanasta facebook ryhmästä ja juoksin seuraavan päivänä apteekkiin sen hakemaan. Monet kehuivat tätä samanlaiseksi kun MAC:in fix+ ja allekirjoitan väitteen myös. Jotenkin kuitenkin tämän suihke on mielestäni liian hienojakoista? Tuntuu ettei siitä jää semmosta ihanan raikasta tunnetta kuten fix plussasta jää, vaan se imeytyy kasvoihin tasan sillä sekunnilla kun sen suihkuttaa. Tykkään silti tästä esim meikin freesaajana kovasti ja tuote tuoksuu todella ihanalta joten ei mikään huono ostos.
Samalla reissulla, kun olin hakemassa smashboxin tuotteita Kicksistä huomasin heidän oman merkkinsä olevan alennuksessa. Nappasin mukaan kosteuttavan pohjustajan ja tää on toiminu oikeesti tosi hyvin tarkoituksessaan. Pientä skeptisyyttä musta löyty tätä tuotetta kokeillessani, mutta se yllätti iloisesti. Kosteuttaa kasvoja mutta ei jätä semmoista öljystä fiilistä ja kasvoille jää myös todella ihana cooling effect! Suosittelen ehottomasti ja aion testata muita merkin pohjustajia joita on kicksissä lukuisia!
Olen ihastunut ihan lähiaikoina voidemaiseen contouriin sen luonnollisuuden takia ja, kun huomasin tämän ruokakaupassa olessani oli se pakko kotiuttaa. Mun mielestä on ihan mahtavaa, että ns markettimerkit on ottanu askeleen eteenpäin ja seuraavat tosissaan meikkitrendejä ja kehittävät sitä mukaan itse uusia tuotteita. Tässä on tosi kiva koostumus ja sävyt sopivat myös tälläisen kalkkilaivankapteenin kasvoille. Tuote myös blendaantuu kauniisti ja jättää iholle suhteelliset mattaisen lopputuloksen!
Etsin pitkään seerumia jota voisi sekoittaa meikkivoiteen tai voidemaisen contourin joukkoon, kuten instagramissa paljon nähty ja hehkutettu farsalin rose gold elixir (jonka ihan varmasti joskus hommaan). Tämä on toiminut näissä tarkoituksissa oikein mahtavasti ja tekee meikistä hehkuvan ja kosteutetun! Käytän tätä myös yksistään iltaisin seerumina mihin se on oikeasti tarkoitettukkin ja olen huomannut ihoni parantuneen ja kirkastuneen jonkinverran!
Nämä tuotteet on mulle jo ennestään tuttuja ja pienen tauon jälkeen otin ne uudestaan käyttöön sillä näillä on niin helppo luoda huolitellut kulmakarvat nopeallakin aikataululla ja ovatkin siksi aika must have tuotteita työaamuina. Ainoita huonoja puolia näissä on kynän nopea kuluminen ja pomaden nopea kuivuminen. Muuten todella hyvä vinkki pomaden ja muutenkin geelimäisten tuotteiden säilyttämiseen on pitää ne aina ylösalaisin! 

You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Ostin pari viikkoa sitten saman meikkivoiteen myös vaaleimmassa sävyssä ja on oikeesti paras meikkivoide mitä mulla ikinä on ollut! Laitoin eilen meikkipohjan 7:00 aamulla ja se oli vielä 20:00 illalla hyvännäköinen ♥

    VastaaPoista

Follow me