#21 Testissä Kylie Jennerin lipkitit

"Give a women the right lipstick and she conquer the world" Pistin pitkän harkinnan jälkeen Kylien lipkitit tilaukseen ja pää...

"Give a women the right lipstick and she conquer the world"

Pistin pitkän harkinnan jälkeen Kylien lipkitit tilaukseen ja päätin kokeilla onko se kaikki hehkutus oikeasti sen arvoista. Olen ollut hieman skeptinen näiden suhteen, sillä hinnat pyörivät kuitenkin 30 dollarin hujakoilla ja olen todennut esimerkiksi colourpopin huulipunat oikein mahtavaksi ja hintaahan niillä on vain 5 dollaria. 
Kokeiltuani näitä olen kyllä sitä mieltä, että laadusta maksetaan enemmän mikä on ihan odottettavissakin. 
Erityisesti tykästyin lipkittien molempiin huultenrajauskyniin, sillä ne vaan on niin täydellisen pehmeitä ja tuntuvat huulilla mukavilta. Olin myös yllättynyt huulipunien laadukkuudesta, ne eivät tuntuneet huulilla miltään ja pysyivät oikein malliikkaasti läpi pitkän työpäivän. Jos jotain negatiivista näistä tuotteista löytäisin on sävyt sillä pyrin valitsemaan sivuilta mahdollisimman vaaleita nudeja mutta kuten allaolevista kuvista voi ehkä hieman huomata ovat ne melko tummia ja tämmöisen kalkkilaivankapteenin huulilla sävyt eivät valitettavasti olleet toivottuja. Jokatapauksessa molemmat niistä ovat hyvin kauniita sävyltään joten käyttöön varmasti silti tulevat vaikkei ne täysin minua olekkaan. Kaikenkaikkiaan olen aikas tyytyväinen näihin ja ainakin vielä tällähetkellä ne ovat täysin hintansa väärttejä. Aion testata näitä vielä ihan kunnolla ja päivittelen mielipiteitäni joko täällä blogin puolella tai sitten snapchatissa. 
KYLIE LIP KIT CANDY K
Yllä huultenrajauskynä ja alla itse huulipuna
KYLIE LIP KIT DOLCE K
Yllä huultenrajauskynä ja alla itse huulipuna

You Might Also Like

3 kommenttia

 1. Oi vitsi oon kyllä tosi kateellinen! Itse en oo vielä raaskinut ostaa, erityisesti postikulujen takia. Ne nostaa niin paljon hintaa, kun tilaa ainoastaan yhden tuotteen. Just candy k ja malibu olisivat ne upeimmat sävyt. Ihanaa viikonloppua sulle <3

  http://maijaviola.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsehän nappasin nuo, kun oli pienen hetken 5 dollarin postikulut. Ihan järjettömiä summia olisi muuten pelkkä postitus tänne suomen puolelle, mutta on kyllä ihan älyttömän ihania tuotteita ja tulen varmasti ostamaan lisää sävyjä <3 posti tuokin ehkä jotain uutta ja erilaista pian kyseiseltä merkiltä joten siitäkin postausta heti piakkoin tulossa ;)

   Voi kiitos samoin sulle ja ihan älyttömän ihana blogi sulla! <3

   Poista
 2. Näyttää niin hyvältä!! :)

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Follow me