#22 Paljon puhuttu Morphe 35O

"Makeup is not a mask, Makeup is art. Makeup is passion. Makeup is expression." Nyt kun muutto on vihdoin ja viimein taputel...


"Makeup is not a mask, Makeup is art. Makeup is passion. Makeup is expression."

Nyt kun muutto on vihdoin ja viimein taputeltu on taas aika palata normaaliin elämään ja ennenkaikkea normaaliin postaus tahtiin . Paljon on juttua luvassa ja tänään aloitetaan mun rakkaudella jonka vihdoin (luojalle kiitos) sain käsiini. Olen ollut miljoonalla jonotuslistalla ja, kun tämä ihanuus restockattiin cultbeautyn sivuille lähti homma täysin lapasesta. 
Legenda on siis viimein käsissäni. 
MORPHE 35O, on varmasti jokaisen meikkifriikin ostoslistalla ja en usko, että kukaan on pystynyt missaamaan tämän olemassaoloa sillä ihan aikuisten oikeasti _JOKAINEN_ meikki tubettaja on ylistänyt tämän paletin maastataivaaseen. 
Ja jokainen ylistys on todella sen arvoinen. Tämän paletin sävyvalikoima on täydellinen ja koostumus näissä sävyissä on ihan huippu! Olen käyttänyt tätä päivittäin siitä lähtien kun sen postista juosten hain enkä vaan pysty jättää tätä huomioimatta. Ja jos ei tähänasti ole valjennut niin en tästä paletista yhtäkään negatiivista asiaa löydä (paitsi oletettavasti sen että sitä on törkeän vaikea saada käsiin). 

Kuvat ja swatchit saa puhua puolestaan , en voi kun ylistää ja suositella lämpimästi!


You Might Also Like

2 kommenttia

 1. Upeita sävyjä kieltämättä! ♥ Olisikohan se itelläkin vihdoin aika hankkia kyseinen paletti...

  E.K.S.
  https://eks-katariina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin vaan niin kaikinpuolin täydellinen paletti ja kaikki sävyt sopivat yhteen niin, että on helppo luoda lukemattomia erilaisia lookkeja! älyttömän monipuolinen paletti suosisttelen ehdottomasti! <3

   Poista

Follow me