#26 Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance + makeup look

VIHDOIN yli kahden kuukauden odotuksen jälkeen, tämä täydellisyys on mun käsissäni. Kyseessä on siis Anastasia Beverly Hills:in Modern Ren...

VIHDOIN yli kahden kuukauden odotuksen jälkeen, tämä täydellisyys on mun käsissäni. Kyseessä on siis Anastasia Beverly Hills:in Modern Renaissance ja sen suosio on ollut älytön julkaisupäivästä lähtien ja sen osoittaakin sen hankala saatavuus, kun se jokaikinen restock kerta myydään loppuun. Saatuani sähköpostiin ilmoituksen Beautylishiltä tästä paletista hyppäsi sydämeni kurkkuun ja lähdin pää kolmantena jalkana tilaamaan sitä. Kiitän onneani siitä, että sain sen sieltä ulos ennenkuin se taas loppui.
Odotukseni tämän yksilön suhteen oli todella korkealla ja kun sen vihdoin näin omin silmin ylittyi ne vielä kaksinkertaisesti. On se vaan niin täydellinen, enkä pääse millään yli sen kauniista sävymaailmasta.
Swatchasin muutaman sävyn heti kättelyssä ja innostuin siitä niin, että päätin luoda lookin samalla istumalla. Ihastuin heti sävyyn Buon Fresco ja silmämeikin pääpaino onkin siinä. En omista yhtäkään palettia jossa olisi tuota sävyä joten uskon sen jäävän mun go to luomiväriksi just nyt.
Mitään negatiivista sanottavaa mulla ei ainakaan vielä ole, Anastasian tuotteet ovat tunnettuja laadukkuudestaan eikä tämä paletti tee poikkeusta siihen. Sävyjä oli helppo työstää ja ne asettuivat kauniisti. Ahh en vaan voi ylistää tätä tarpeeksi!

You Might Also Like

3 kommenttia

 1. Oi miten super ihana luomiväripaletti ja vau mikä silmämeikki!<3

  http://jeannays.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä ehdottomasti mun tän hetken lemppari , erottuu niin hyvin joukosta tuo sävymaailma! <3 Voi kiitos paljon!! <3

   Poista
 2. Tää paletti ois kyllä nii ihana! On vaan niin sellaset sävyt mitä tiiän etten tulis käyttään että harmittas jättää tää vaan seisomaan laatikkoon!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista

Follow me