#27 TOP5 favourite powders

"Blending is my cardio" Jatketaan TOP5 sarjaa ja siirrytään katselemaan mun all time lemppari puutereita. Tämä kategoria on...

"Blending is my cardio"

Jatketaan TOP5 sarjaa ja siirrytään katselemaan mun all time lemppari puutereita. Tämä kategoria on mulle henkilökohtaisesti aina ollut meikkauksessa se tylsin joten ennen en oikeastaan miettinyt tarkemmin mitä puuteria käytin, kuhan jotain oli hyllyssä. Ihan lähi kuukausina havahduin kuitenkin kokeilemaan erilaisia puutereita eri merkeiltä ja tajusin miten iso merkitys meikin suhteen hyvällä puuterilla voi olla. Olenkin nyt löytänyt viisi ihanaa tuotetta joita hyödynnän eri asioihin meikkauksen aikana ja meikin fiksailuun päivän mittaan.
1. RCMA no color powder.
Tämä yksilö mullisti mun bakingin täysin, miten voikaan puuteri olla niin hienojakoinen ja kaunis kasvoilla . Ehkä kaikkein parhain ominaisuus tässä on siis se miten photoshopatun näköiseksi se tekee kasvot. Hinta-laatusuhdehan tässä puuterissa on enemmän kuin kohdillaan sillä tuosta purkistahan löytyy tavaraa noin 85g edestä kun taas lumenen samanlaisesta vain 11g. Ja mikä parasta on tällä yksilöllä hintaa vain 12dollaria eli about kymmenisen euroa. Tämä on taas yksi niistä tuotteista jota tubessa on älyttömästi hypetetty, mutta ei missään nimessä turhaan. Se ylittää kaikki odotukset ja jättää taaksensa helposti muut tuotteet samasta kategoriasta, mutta olen siitä silti löytänyt yhden miinuksen nimittäin tuo rasia on äärettömän hankala sillä siitä ei saa annosteltua puuteria ilman että se pöllyisi jokapuolelle. Itse ratkaisin ongelman siirtämällä osan tuotteesta tyhjään lumenen irtopuuteri rasiaan.
2. YSL Poudre compact radiance HD mattakivipuuteri, translucent
Puhuinkin tästä puuterista mun sephoran ostoksien yhteydessä ja tää on kyllä jäänyt mulle ihan suosikiksi. Monet saattavat tuntea tämän nimellä blur puuteri ja sitä se todella onkin. Se jättää kasvoille todella virheettömän ja häivytetyn fiiliksen ilman paksua pakkelia ja jättää ihon ihanan sileäksi. Tuote on äärettömän kauniissa pakkauksessa ja onhan se ylellinen. Ehkä ainoana miinuksena onkin orkea hinta jonka vuoksi sitä tulee käytettyä äärimmäisen harvoin.
3. MAC studio fix powder
NC15 Puuteri joka peittää oikeasti kaiken, ja pysyy kasvoilla kuin unelma. Käytän tätä tuotetta yleensä silloin kun haluan täysin virheettömän ja mattaisen ihon sillä tämä ei ole mitään kevyttä kamaa. MAC:in tuotteissa on ehdottomasti parasta heidän laaja sävyvalikoima ja tästäkin puuterista löytyy varmasti jokaiselle oma sävynsä. Tämä toimii koko kasvoilla mahtavasti mutta tykkään silti itse käyttää tätä yleensä vain niihin kohtiin joihin haluan vielä vähän stydimpää peittävyyttä. Saatan myös sipaista tätä hieman silmänalusiin peitevoiteen jälkeen jolloin lopputulos on täysin nukkemaisen tasainen. Suosittelen kuitenkin käyttämään tämän puuterin kanssa sekä kevyttä kättä että esim macin fix+ sillä usein lopputulos saattaa muuten olla liian överi. Muuten jokatapauksessa yksi mun rakkauden kohteista puutereiden saralla.
4. Maybelline Super Stay Better Skin powder
 Markettipuutereista puhuttaessa nostan yleensä tämän yhdeksi mun lemppareista. Tätä voisin verrata juurikin ylemäpänä puhuttuun macin studio fixiin vaikkakin Maybellinen oma on selkeästi huomattavasti kevyempi (mikä ei missään tapauksessa ole huono juttu). Peittävyyttä tästä löytyy juuri sopivasti jättäen silti suhteellisen kuulaan ja luonnollisen näköisen ihon. Tykkään käyttää tämän tapaisia puutereita yleensä arkisin töissä sillä se näyttää kasvoilla raikkaalta eikä liian pakkeloidulta.
5. Essence All about matt translucent powder
Siis aloitetaanko vaikka kyseisen puuteri hinnasta: 3 euroa , ja miten hyvän tuotteen voikaan noin pienellä summalla saada. Tämä on ehdottomasti mun lemppari on the go puuteri. Tämä löytyy yleensä aina mun laukusta sillä se on kuin luotu meikin fiksailuun päivän mittaan. Se tekee ihon mattaiseksi ilman pakkeloitua fiilistä vaikka sitä kerrostaisikin päivän mittaan useamman kerran. Tämä taitaa olla itseasiassa useammin käytössä kuin ylläolevat _huomattavasti_ kalliimat versiot. En voi kun kehua, ostakaa jos osuu eteen ja ihastukaa!

 You Might Also Like

0 kommenttia

Follow me