#29 LUUKKU 1 GIFT IDEAS FOR HIM - JOULUKALENTERI 2016

Tuottaako joululahjan osto poikaystävälle, miehelle, isälle tai veljelle hankaluuksia? Täältä tulee kasapäin ideoita! Kokosin yhteen...

Tuottaako joululahjan osto poikaystävälle, miehelle, isälle tai veljelle hankaluuksia? Täältä tulee kasapäin ideoita! Kokosin yhteen lahjavinkkejä joista olen itse hyötynyt ostaessani lahjoja miespuolisille perheenjäsenilleni. 
Eiköhän lähdetä purkamaan tätä kollaasia! 

gidt ideas for him

1.Matkaliput/Keikkaliput:
Fanittaako hän jotain tiettyä bändiä tai vaikka urheilujoukkuetta? Onko unelmissa ollut matka johonkin lämpimään? Elämykset on älyttömän hyviä lahjoja ja jäävät muistoihin pitkäksi aikaa! Tämän voi toteuttaa niinkin simppelisti kuin järkkäämällä matkan Tallinaan tai vaikka risteilylle Tukholmaan. Voit myös ostaa liput esimerkiksi jääkiekkopeliin hänelle ja kaverille, lahja on varmasti mieluinen!

2. Muoti:
Uusi hänen vaatekaappian hieman tai mieti minkä vaatteen/asusteen tarpeessa hän todella on! Uudet kengät tai lämmin villapaita sekä pipo tulevat varmasti käyttöön ja pääsetpähän toimimaan itse makutuomarina ;) 

3. Playstation/muut konsolit
Onko hän enemmän pelaajatyyppiä? Osta uusi ohjain tai esimerkiksi peli josta hän on paljon puhunut! Jos sormi menee suuhun pelikaupassa etkä kaiken hämmenyksen keskellä osaa ostaa mitään tiettyä peliä, osta playstation rahaa sillä et voi mennä vikaan , hän saa itse päättää mitä storesta ostaa!

4. Käytännölliset tavarat
Onko hän pitkään puhunut jostain mitä hän todella tarvitsee ? Partakone? Matkalaukku? Uudet kuulokkeet?  Lompakko? You name it! Pistä mietintämyssy päähän ja yritä keksiä onko hän tuonut esille jotain mitä häneltä on loppu, ei toimi tai puuttuu kokonaan! 

5. Tuoksu/muut kosmetiikatuotteet
Hajuvesi on yksi simppeleimmistä lahjoista ja etenkin joulunalla myydään 2-packejä jotka sisältää myös saman tuoksuisen suihkusaippuan tai dödön. Käy nuuhkimassa kaupassa erilaisia hajuja ja valitse joko hänen kulttituoksunsa tai jotain ihan uutta!

6. Kello/koru
Miltä kuulostaisi kello tai koru jollain henkilökohtaisella/persoonallisella kaiverruksella? Kaiverruksen on yleensä joulun aikoihin saanut kaupan päälle mutta ei se yleensäkkään maltaita maksa. Valitse hänen tyyliinsä sopiva kello tai koru ja yllätä hänet ihanalla muistolla kellotaulun/laatan takana!

7. Lahjakortti
Jos mikään edellä olevista vaihtoehdoista ei iske , käy poimimassa hänen lempparikaupastaan lahjakortti ja se vaikka suklaapaketin kylkeen! Mikä sen parempaa kuin saada lahjakortti ja käyttää se esimerkiksi joulun jälkeisissä aleissa !You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Awesome ideas for my boyfriend and dad. Thanks for sharing dear
    Great blog! I'm following you! Follow back?***
    http://omundodajesse.blogspot.pt

    VastaaPoista

Follow me