#32 LUUKKU 4, Fiilistellään joulua yhdessä!

"Christmas is not a season it is a feeling" Puuttuuko sinulta joulu fiilis? Voin taata että tämän postauksen kanssa pääset vi...

"Christmas is not a season it is a feeling"

Puuttuuko sinulta joulu fiilis? Voin taata että tämän postauksen kanssa pääset virittäytymään oikeeseen tunnelmaan! 


Nyt saa jo ihan luvan kanssa popittaa sydämen täydeltä joulu biisejä ja spotify onkin näppärästi tehnyt niistä erilaisia listoja. Pistä siis nupit kaakkoon ja hae joulu fiilistä teemaan sopivalla musiikilla! Yllä näet mun lemppareita ja niitä voit helposti kuunnella tätä postausta lukiessasi ;) 


Kosmebloggaajana virittäydyn tunnelmaan luomalla jouluisia meikkejä (yhden omista tuotoksistani löydät täältä) kynsiä unohtamatta! Vaikka en itse kynsilakkojen suurkuluttaja olekkaan, tulee silti kynnet joulun alla lakattua vähintäänkin punaisella sävyllä. Alla hauskoja ideoita joista voi ottaa inspiraatiota omiin jouluisiin kynsiin! 

Pisterestistä sekä WeheartIt:sta löytyy aivan ihania jouluisia inspis kuvia! Rakastan itse quoteja ja olen luonut ihan oman kansion joululle pinterestissä jonka voit tsekata täältä! Löydät kyseisistä sovelluksista itsellesi myös vaikka jouluisen taustakuvan tai vaikka lahja ideoita!Mikäs sen enemmän joulu tunnelmaa nostattaisikaan kun perinteiset joulu leffat! Näitähän löytyy pilvipimein vaikka koko loppu joulukuuksi katottavaksi sekä netflixistä että viaplaysta! Joulu elokuvissa vaan mielestäni on jotain niin aitoa jouluista fiilistä, että niitä tulee katottua aina niin paljon kun pystyy sekä ennen joulua että vähän sen jälkeenkin ;)

Jos yllä olevilla ohjeilla ei sydän pakahtunut joulusta niin viimeistään sitten näillä! Kaiva kaapeista jo kaikki joulukoristeet ja luo kotiin oma joulumaasi! Leivo pipareita ja koristele niistä vaikka lahjoja ystäville ja perheelle! Kokeile jotain uutta jouluista leipomusta kuten vaikka allanäkyviä koristeltuja dominokeksejä! Ja viimeisimpänä mutta ei todellakaan vähäisimpänä joulu on antamisen aikaa ja ainakin itselleni tulee niin jouluinen fiilis kun pääsen tekemään ja ostamaan ja paketoimaan lahjoja läheisilleni! 


You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Joulufiilistä puuttui mutta ei puutu enää! ♥ Aivan ihana postaus!! x

    VastaaPoista

Follow me