#33 LUUKKU 5, Kylie Jenner holiday collection

"It is the season to sparkle" Sain erittäin odotetun paketin vihdoin postissa ja sain taas kerran rakastua lisää Kyliecosmeti...

"It is the season to sparkle"

Sain erittäin odotetun paketin vihdoin postissa ja sain taas kerran rakastua lisää Kyliecosmeticsin tuotteisiin! Kylie julkaisi Holiday collecitoninsa marraskuun puolella ja ai vitsi nää on kauniita niin pakkauksiltaan kuin itse tuotteiltaankin! Olisin mielelläni tilannut koko bundlen mutta päädyin kuitenkin sitten näihin kahteen alla näkyvään tuotteeseen sillä ne herätti kaikkein eniten ihastusta jo heti kokoelman nähtyäni! Kyseessä on siis 4 liquid lipstickin paketti (Cupid, Angel, Blitzen ja Noel) ja uusi kyshadow paletti!
Sävymaailma näissä on niin taju kaunis ja tuotteet ovat laadukkaita kuten aikaisemmatkin. Erityisen rakastunut olen huulipunista sävyyn Angel joka on juuri täydellinen arkisävy mulle, olenkin sellaista pitkään metsästänyt! Olen kyllä ihan myyty näille tuotteille ja aion varmasti hamstrata kyseiseltä merkiltä lisää tuotteita! Suosittelen lämpimästi!


Blitzen, Cupid, Angel ja NoelVasemmalta ylhäältä alas:
-Sugar cookie
-Frosty
-Chestnut
-Mittens
-Winter
-Nutcracker
-Gingerbread
-Evergreen
-Silent night

You Might Also Like

1 kommenttia

Follow me