#34 Glittery golden glam

 "Surround yourself with makeup not negativity" Vietin kiireisen mutta ihanan joulun töiden ja perheen parissa ja tänään oli ...

 "Surround yourself with makeup not negativity"

Vietin kiireisen mutta ihanan joulun töiden ja perheen parissa ja tänään oli ensimmäinen päivä, kun kerkesin istua alas ja meikata sekä samalla kuvailla juttuja tänne bloginkin puolelle. Testiin pääsi myös yksi parhaista lajoista jonka tänä vuonna sain: RINGLIGHT! En voi muutakun ylistää sitä, se vei kuvaamisen ihan uudelle tasolle ja teki siitä myös huomattavasti helpompaa!
Takaisin tämän blogipostauksen aiheeseen eli kultaiseen mutta hillittyyn glitter meikkiin. Tämä sopisi mainiosti uudenvuoden viettoon mutta tulossa on vielä erillinen meikki ja postaus siitä mitä mun kasvoilla nähdään silloin. Käytin tähän ensimmäistä kertaa H&M ostamaani kultaisen väristä irtoglitteriä ja yllätyin sen laadukkuudesta. Glitter oli todella hienojakoista joten se oli täydellistä silmille käytettäväksi. Huulille valitsin Kylie Cosmeticsin Dolce lipkitin joka sitoi koko meikin yhteen. Toisena vaihtoehtona olisin käyttänyt Coloupopin bumblea joten jos punaiset sävyt iskee suhun paremmin niin se sopisi tähän meikkiin myös kuin nenä päähän ;) 

You Might Also Like

2 kommenttia

 1. ihana meikki! ja eron kuvissa todellakin näkee! osaatko yhtään sanoo mistä toi sun valo on hankittu? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!! :-) eikö? Ihan mahtavaa miten paljon pelkällä valaistuksella on vaikutusta!
   Falcon eyes merkkinen joten näin äkkiseltään katottuna taitaapi olla verkkokaupasta ;)

   Poista

Follow me